КУПУЙ!

Фірташ, негайно викинь цю путінську х*ню марію столярову зі свого телеканалу Інтер!

Home  /  Новини  /  Фірташ, негайно викинь цю путінську х*ню марію столярову зі свого телеканалу Інтер!


місце для вашої реклами!

stoliarova-hnia

Фірташ, негайно викинь цю путінську х*ню марію столярову зі свого телеканалу Інтер!

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення винесе питання про призначення позапланової перевірки телеканалу “Інтер”, де також буде розглянуто питання щодо сюжету про Небесну сотню, на засідання в четвер. Про це повідомив у коментарі глава регулятора Юрій Артеменко.

За його словами, раніше на засідання вже було винесено питання про призначення перевірки телеканалу у зв’язку з трансляцією фільму, у якого є ознаки порушення українського законодавства.

“Я попросив, щоб ми додали до проекту цього рішення і питання щодо сюжету (про Небесну сотню – ред.)”, – повідомив Артеменко.

Як відомо, під час сюжету “Інтера” про вшанування пам’яті Небесної сотні в ефірі пролунав закадровий голос шеф-редактора каналу, громадянки РФ, Марії Столярової, яка зажадала від редакторів “прибрати цю х*ню”.

Після цього журналісти поцікавилися особистістю Столярової і з’ясували, що вона в 2014 році їздила до донецьких бойовиків, зокрема – до батальйону Олександра Ходаковського “Восток”, яких назвала своїми “улюбленими чоловіками”.

Також вона називала активістів “бандами орків”, закликала ввести в Україну війська, робила пропагандистські сюжети для російського телебачення і стверджувала, що Крим завжди був Росією.

Влітку 2014 року вона приїхала в Київ і влаштувалася шеф-редактором “Інтера”.

Правда України

your ads here

реагуйте: