КУПУЙ!

Барак Обама переконаний, що кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп не стане президентом

Home  /  Новини  /  Барак Обама переконаний, що кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп не стане президентом


місце для вашої реклами!

obama-trump

Чинний президент США Барак Обама переконаний, що кандидат від Республіканської партії, мільярдер Дональд Трамп не стане президентом в ході виборів у листопаді цього року. Про це Обама заявив під час свого виступу у Каліфорнії.

«Трампу не бути президентм. І причина в тому, що я твердо вірю в американський народ. І я думаю, що вони розуміють: бути президентом – це серйозна робота. Це не вести ток-шоу чи реаліті-шоу. Це не рекламна кампанія, не маркетинг. Це – складно», – сказав Обама.

Президент США також вкотре розкритикував мільярдера Дональда Трампа та інших республіканців, що балотуються на посаду президента, через їхні антимусульманські погляди і бачення проблеми змін клімату.

«Йдеться не просто про Трампа. Подивіться на заяви з боку інших кандидатів.Є не один кандидат від республіканців на праймеріз, який думає, що ми не повинні нічого робити в питанні змін клімату», – сказав Обама.

На його думку, пропозиція Трампа заборонити в’їзд до США мусульманам може підвищити антимусульманські настрої в країні, що є «дуже тривожним».

Раніше Республіканська партія США запропонувала повністю припинити фінансування урядом США Міжурядової групи експертів зі зміни клімату. А представник республіканеців Дональд Трамп запропонував заборонити в’їзд до США мусульманам після того, як у грудні минулого року мусульманська пара відкрила вогонь по соціальному центру послуг в американському місті Сан-Бернардино (штат Каліфорнія). Тоді загинули 14 людей і ще 21 особа була поранена. 

Вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року.

Правда України

your ads here

реагуйте: