КУПУЙ!

На сьогодні в Донбасі перебуває понад 8,5 тисяч кадрових військових рф

Home  /  Новини  /  На сьогодні в Донбасі перебуває понад 8,5 тисяч кадрових військових рф


місце для вашої реклами!

terorysty_putina

Керівник Антитерористичного центру при СБУ Віталій Маліков повідомив, що на сьогодні на території Донбасу перебуває близько 8,5 тисяч кадрових військових Збройних сил Росії. Про це він сказав в інтерв’ю.

«Росіяни створюють там (на окупованих територіях Донбасу – ред.) парамілітарні об’єднання, військові підрозділи на зразок російської армії. До укомплектованих на сьогодні підрозділів призначені куратори, практично всі командири там – росіяни. Як ми вже неодноразово повідомляли, вони потрапляють на Донбас за фейковими документами, очолюють ці підрозділи і проводять бойове злагодження. Водночас на Донбасі досі присутні й окремі штатні підрозділи армії Росії», – сказав Маліков.

За його словами, «російські куратори» продовжують у «ручному» режимі утримувати ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донбасу під своїм контролем.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. Україна і Захід також звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, але є «добровольці».

Правда України

your ads here

реагуйте: