КУПУЙ!

Божа кара впала на терориста дрьомова, в результаті вибуху автомобіля він загинув

Home  /  Новини  /  Божа кара впала на терориста дрьомова, в результаті вибуху автомобіля він загинув


місце для вашої реклами!

driomov-smert

Так звана «генеральна прокуратура» угруповання «ЛНР» повідомляє, що в результаті вибуху автомобіля поблизу міста Первомайськ загинув командир «казачого полку» Павло Дрьомов.

Інцидент, за даними сепаратистських сайтів, стався приблизно о 13:20, коли автомобіль Дрьомова, який повертався з власного весілля, виїхав із заправки. В результаті вибуху Дрьомов загинув, а його водій вижив. Про інших осіб, які могли перебувати в автомобілі, не повідомляють.

«Вбивство командира шостого окремого мотострілецького казачого полку народної міліції «ЛНР» Павла Дрьомова є продовженням терактів, які в «ЛНР» скоюють київські силовики», – цитують слова одного з представників так званої «міліції ЛНР» сайти сепаратистів.

Українські військовослужбовці на ці заяви поки що ніяк не реагують.

Британський журналіст Олівер Керрол, який раніше брав інтерв’ю у Дрьомова, на своїй сторінці у мережі написав, що смерть одного з ватажків сепаратистів «передрікали». За його словами, немає сумнівів у тому, що «офіційні особи» від «ЛНР» звинувачуватимуть українську сторону у вбивстві відомого луганського сепаратиста, додавши, що вороги у нього могли бути «внутрішні».

Павло Дрьомов був доволі відомою фігурою в середовищі сепаратистів Донбасу і навіть заявляв про створення окремої «казачої автономії». Він також публічно звинувачував у злочинах головного ватажка угруповання «ЛНР», що визнане в Україні терористичним, Ігоря Плотницького.

Правда України

your ads here

реагуйте: