КУПУЙ!

Криклій: останні два тижні на мене замовляють фейки

Home  /  Бізнес  /  Криклій: останні два тижні на мене замовляють фейки


місце для вашої реклами!

Міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв’ю Радіо Свобода заявив, що останні два тижні на нього замовляють «фейки».

«Ви можете побачити, як останні два тижні замовляють на мене купу замовних речей, переважно, звісно, фейків, або намагаючись якось скомпрометувати. Я знаю, хто замовник і з якою метою. Бо багатьом не подобаються реформи, звісно, краще працювати у старому форматі. І тут я точно буду завжди заважати», – сказав Криклій в ефірі програми «Суботнє інтерв’ю».

Він наголосив, що інформація про 24-річну Валерію Мельничук (Шкарбову) та її призначення на посаду члена наглядової ради «Укрзалізниці» із зарплатою у 160 тисяч гривень – фейкова. Ця людина працює заступником начальника «Київ-Дніпровського міжгалузевого промислового залізничного транспорту».

«Що стосується саме цієї пані. Я її особисто не знаю. У нас призначений керівник Ігор Довбань на цьому підприємстві. Так як ми плануємо розпочинати у тому числі корпоратизацію цього підприємства, нам необхідно там утворити наглядову раду і необхідно було зробити технічні речі для того, щоб хтось фізично займався документами. Пан Ігор запропонував це зробити з числа його працівників. Власне, вона і ще один працівник, плюс радник на громадських засадах, які погодилися безкоштовно цим зайнятися. І все. Наглядова рада ще не утворена. Ніякі зарплати додатково ніхто не отримує», – заявив Криклій.

Він розповів, що якщо державний службовець іде працювати до наглядової ради, він отримує за це «нуль гривень».

 

your ads here

реагуйте: