КУПУЙ!

Карлик Коломойського не буде нашим Президентом!

Home  /  Новини  /  Карлик Коломойського не буде нашим Президентом!


місце для вашої реклами!

Олігархи в черговий раз хочуть обдурити виборців, підсунувши їм «стару цукерку» в новій обгортці! Так, Ігор Коломойський, вивчивши соцдослідження, зрозумів, що люди хочуть бачити в політиці «нові обличчя». Однак він, відомий всім старий політик і самий цинічний з українських олігархів, ніяк не підходив на роль «нового обличчя». Ось тоді у нього і народилася ідея зробити собі «маску» у вигляді Володимира Зеленського, щоб дати людям те, що вони хочуть.

Природа цього прийому не нова. Олігархи завжди підходили до виборів дуже методично і технологічно, саме тому їм вдавалося завжди зберігати свою владу в Україні і продовжувати грабувати нас з вами багато років.

Перед тим, як підтримати того чи іншого кандидата, вони завжди детально вивчали очікування людей – що люди хочуть зараз, чого вони чекають від кандидатів, за які якості кандидата вони б віддали свій голос і т.д. Потім вони, вже спираючись на дослідження соціологів, створювали партії або образи для кандидатів, які, за їхнім планом, говорили людям якраз те, що вони і хочуть чути.

Не виключенням стало і висунення Володимира Зеленського, якому було вирішено створити образ «ідеального кандидата». Кандидат Зеленський, за задумом його творця Ігоря Коломойського, повинен був стати для виборців не просто його «маскою», а й зовсім «новим обличчям» в політиці – тим, хто швидко закінчить війну, і тим, хто поборе корупцію, ну і, звичайно ж, самою чесною і порядною людиною.

Завдання по формуванню іміджу Кандидата Зеленського почали вирішуватися ще задовго до чуток про його президентські амбіції. Це була серйозно спланована і підготовлена ​​спецоперація. І це не дивно, адже на кону було не якесь там підприємство або завод, а пост Президента, а це мільярди доларів. Підготовку Зеленського почали, в першу чергу використовуючи телеканал Коломойського «1+1», ефір якого просто заполонив майбутній кандидат, піднімаючи рівень своєї впізнаваності серед потенційних виборців. Потім запустили на цьому ж каналі серіал «Слуга народу», при перегляді якого люди вже підсвідомо повинні були звикати з думкою, що Зеленський – це «хороший Президент».

За задумом Коломойського, на старті виборчої кампанії у людей вже мало бути сформовано підсвідоме позитивне ставлення до Зеленському – за рахунок способу Голобородько. Далі залишиться лише заявити про Зеленського як про «нове обличчя» і розраховувати на те, що виборці і розпізнають «маску» Коломойського, як щось нове серед інших кандидатів.

Зараз, дивлячись на останні рейтинги, можна стверджувати, що задум Коломойського вдався. Багато людей повірили, що його «маска» – це «нове обличчя» в політиці, і що Зеленський перенесе після своєї перемоги образ Голобородько в реальне життя.

Проте ті, хто глибше розуміє лаштунки політичного світу і знає більше про діяльність олігархів і їх корупційні схеми, знає, що Зеленський – це всього лише інструмент Коломойського. Ті, хто знають Коломойського особисто, не сумніваються в тому, що Зеленський – на 100% підконтрольний йому, і якщо «Слуга народу» не дай Бог виграє вибори, то він 100% буде робити тільки те, що скаже йому його шеф – Ігор Коломойський.

І Коломойський не був би Коломойським, якби не прорахував всю партію наперед і не перестрахувався. Саме тому в близьких до нього колах, все вже давно знають, що Зеленський підписав з ним такі угоди, які ніколи вже не дозволять йому вийти з-під контролю олігарха.

Зараз Ігор Коломойський знаходиться в Ізраїлі, тому що в Україні його звинувачують у розкраданні понад 5 млрд доларів, через ПриватБанк. Тільки вдумайтеся в цю цифру! Якщо це перерахувати на всіх українців, то вийде, що кожен українець, в тому числі немовля, втратив від дій Коломойського, тільки через Приват Банк понад 4’000.

Якщо уявити собі, що Зеленський таки переміг, Коломойський звичайно відразу повернеться в Україну, поверне собі «ПриватБанк», «Укрнафту» і продовжить робити те, що робив раніше багато років – грабувати нас з вами. А Зеленський так і буде далі його «маскою», в кращому випадку отримуючи свій відсоток від корупційних схем.

Ось таке майбутнє може чекати українців, якщо вони будуть бездумно голосувати і не бачити суть речей. Ще 5 років пограбувань наша країна просто не витримає.

Саме тому, зараз вкрай важливо всім тим, хто вміє думати і аналізувати, всім тим, хто прочитає цю статтю і дізнається правду – донести її до інших людей. Тому що, якщо ті, хто збирається голосувати за «маску» Коломойського не дізнаються правди, ми можемо просто втратити нашу країну, і потім нам вже не на кого буде ображатися.

Адже ті, хто не знає правди і підтримує Зеленського – просто обманюються, вірячи в чудо, що, мовляв, спуститься з екранних підмостків «Зе-Голобородько» і за тиждень закінчить війну, а після всім дасть європейську зарплату, після чого буде працювати виключно на благо країни, порвавши всі зв’язки з Коломойським.

Тому ми повинні пояснити тим, хто не розуміє, що, приймаючи рішення голосувати за Зеленського, кожен повинен віддавати собі звіт, що він таким чином віддасть свій голос не за «Слугу народу», а за «Слугу Коломойського». Кожен, хто проголосує за Зеленського, віддасть свій голос за збереження старої корупційної системи, і за колишніх «панів життя» – олігархів, які фактично і є причиною всіх наших бід і низького рівня життя.

Правда України

your ads here

реагуйте: