КУПУЙ!

Киянина викрили в приховуванні доходів, отриманих від продажу більше 400 квартир

Home  /  Новини  /  Киянина викрили в приховуванні доходів, отриманих від продажу більше 400 квартир


місце для вашої реклами!

nesplata-podatkiv

Киянина викрили в приховуванні доходів, отриманих від продажу більше 400 квартир, повідомили у фіскальній службі столиці.

В ході перевірки фахівці Деснянського ДПІ провели аналіз задекларованого доходу одного зі столичних жителів і виявили значне порушення законодавства.

Як з’ясувалося, у 2014 році житель Києва зробив реалізацію 420 недобудованих квартир і отримав дохід від їх продажу в розмірі понад 86 млн. грн. Однак отримані від реалізації кошти 33-річний чоловік задекларував не під видом майнових прав на об’єкти незавершеного будівництва, а як дохід від продажу нерухомого майна. Отже, замість фінансових зобов’язань за ставкою в 15 і 17%, житель столиці заплатив лише 5%, чим завдав значних збитків бюджету.

За результатами проведеної ревізії недобросовісному платнику донараховано податок на доходи фізичних осіб в сумі 12,6 млн грн, а також у зв’язку з грубим порушенням вимог податкового законодавства України відкрито кримінальне провадження за частиною 3, статті 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Правда України

Правда України

your ads here

реагуйте: