КУПУЙ!

МВС подаватиме апеляцію на рішення суду про арешт поліцейського Сергія Олійника

Home  /  Новини  /  МВС подаватиме апеляцію на рішення суду про арешт поліцейського Сергія Олійника


місце для вашої реклами!

policia

МВС подаватиме апеляцію на рішення суду про арешт поліцейського Сергія Олійника.

Арешт патрульного Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка під час переслідування автомобіля в ніч на 7 лютого, є свідченням «дивного правосудді» і спробою дискредитації поліції. Про це написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на сторінці у мережі.

«І суддям, і прокурорським наплювати на наслідки цієї вражаючої розправи, яку вони влаштували над молодим поліцейським. Адже їм важливіше дискредитувати будь-яким шляхом нову поліцію», – написав Аваков.

За словами міністра, МВС подаватиме апеляцію на рішення суду про арешт олійника.

«Дивне правосуддя, а скоріш за все просто розправа», – додав Аваков.

18 лютого Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці без права внесення застави для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час переслідування у Києві 7 лютого.

Голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе висловила жаль з приводу рішення судді, закликавши не допустити, щоб цей випадок став «інквізицією» для поліції».

У Києві у ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по автомобілю BMW, внаслідок чого загинув 17-річний юнак. У поліції пояснили, що патрульні побачили молодих людей, які після вживання алкоголю сіли в автомобіль та поїхали. Через гучномовець вони почали вимагати зупинитися, але водій на це не реагував і продовжив утікати. Після приблизно 40-хвилинної погоні через усе місто поліцейські відкрили попереджувальний вогонь. Також унаслідок цього інциденту постраждав один поліцейський.

Правда України

your ads here

реагуйте: