КУПУЙ!

Дегенерат, зрадник і боягуз кадиров намагається залякати світ голим задом

Home  /  Новини  /  Дегенерат, зрадник і боягуз кадиров намагається залякати світ голим задом


місце для вашої реклами!

Ramzan-Kadyrov

Дегенерат, зрадник і боягуз кадиров намагається залякати світ голим задом.

У Росії голова республіки Чечні Рамзан Кадиров оприлюднив у мережі нове фото, що сприймається як попередження незгодним із його позицією.

На цьому фото сам Кадиров із ґвинтівкою з оптичним прицілом, а підпис до фото – «Хто не зрозумів, той зрозуміє».

Раніше він використав той самий підпис, публікуючи візеозапис двох російських опозиціонерів, що були зображені крізь оптичний приціл.

Опозиціонери, зняті на відео, голова російської Партії народної свободи («Парнас») Михайло Касьянов і заступник голови «Парнасу» Володимир Кара-Мурза-молодший, назвали ту публікацію погрозою вбивства і подали заяви про це до Федеральної служби безпеки і Слідчого комітету Росії.

Тим часом група російських правозахисників і діячів мистецтва почала збирати підписи на підтримку Касьянова і Кара-Мурзи-молодшого на сайті російського Конгресу інтелігенції. «Вважаємо чинну владу й особисто президента Путіна юридично і морально відповідальними за цю погрозу за мотивами політичної ненависті. Влада, що не відреагувала на неї, – співучасниця», – мовиться в заяві. Збір підписів триває під гаслом «Ми всі під прицілом».

Але у Кремлі цілу низку загрозливих виступів Рамзана Кадирова проти російської опозиції сприйняли спокійно й заявили, що вони не викликали там ніяких запитань, а президент Росії Володимир Путін називав діяльність голови Чечні ефективною.

Правда України

your ads here

реагуйте: