КУПУЙ!

Аваков дозволив керівництву МВС України користуватися дорогущими автомобілями попередників

Home  /  Новини  /  Аваков дозволив керівництву МВС України користуватися дорогущими автомобілями попередників


місце для вашої реклами!

lexus-menty

Керівництво Міністерства внутрішніх справ України продовжує користуватися дорогими автомобілями, придбаними відомством за попередньої влади. Це відбувається попри постанову уряду від 2014 року, за якою міністерства майже повністю мали розпродати свої автопарки.

Журналісти виявили більше десяти автомобілів, які щодня заїжджають на службову парковку МВС, середня вартість яких складає 30 тисяч доларів.

Зокрема, на парковці міністерства знімальна група зафіксувала чотири автомобілі марки Volkswagen Touareg, три Toyota Land Cruiser, а також Lexus, вартість якого стартує від 70 тисяч доларів.

Марки та номерні знаки зафіксованих автомобілів ми направили у запиті до МВС.

На запит програми директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко відповів: «Враховуючи те, що автогосподарство МВС обслуговує в тому числі керівництво МВС, а зараз уже й керівництво Національної поліції, дійсно, серед наведеного вами списку автомобілів є значна кількість, якщо не всі, я не можу уточнити які саме, бо це є службова інформація».

Той факт, що керівництво МВС продовжує використовувати дорогі автомобілі, придбані ще за часів Віктора Януковича, у прес-службі МВС пояснюють так: «Є таке припущення, що, можливо, ця постанова була якимось чином змінена або відкоригована. Це також може бути, враховуючи те, що керівництво МВС у країні, яка воює, використовує службові автомобілі, зокрема і для відряджень у прифронтову зону та для роботи у зоні антитерористичної операції, і для інших цілей, які вимагають додаткових заходів безпеки, як безпекового так і оперативного характеру».

У травні 2014 року Кабінет міністрів Арсенія Яценюка вирішив розпродати службові автопарки міністерств та видав постанову, щоб зробити офіційним це доручення. Після розпродажу у МВС для користування центрального апарату мало б залишитись лише три автомобілі.

Правда України

your ads here

реагуйте: