КУПУЙ!

«Ощадбанк» зупиняє роботу кількох відділень через карантин

Home  /  Бізнес  /  «Ощадбанк» зупиняє роботу кількох відділень через карантин


місце для вашої реклами!

Державний «Ощадбанк» тимчасово зупиняє роботу низки своїх відділень у зв’язку з карантинними заходами – про це пресслужба установи повідомляє 23 березня.

Як запевняють у банку, всі операції, які можна здійснювати у відділеннях, дублює сервіс «Ощад 24/7», а основні послуги для клієнтів-підприємців наявні в системі CorpLight.

Читайте також: МВФ може надати фінансування Україні через коронавірус – голова НБУ

«Ключові відділення банку працюватимуть, але можливі зміни в їх графіку роботи – скорочення часу роботи відділень, встановлення різного часу для обслуговування людей старшого віку та інших категорій клієнтів, перерви на санітарну годину. Інші відділення тимчасово призупинять роботу», – зазначають у банку.

Згідно з мапою відділень, у Києві зупинили роботу 40 відділень із майже 200.

Напередодні Національний банк закликав банки «забезпечити безперебійну роботу центральних офісів, дистанційних каналів обслуговування та контакт-центрів», але водночас максимально перевести взаємодію з клієнтами в онлайн.

Читайте також: Сфера послуг і карантин: що змінилося для малого бізнесу

З 17 березня в Україні діють карантинні заходи через поширення коронавірусної хвороби COVID-19: заборонено роботу закладів розваг та громадського харчування (окрім приготування їжі на винос), обмежено рух транспорту. Працюють магазини продуктів та побутових товарів, а також аптеки.

За повідомленням Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я, станом на 22:50 22 березня зафіксовано вже 73 лабораторно підтверджених випадків викликаного коронавірусом захворювання COVID-19. Троє людей померли, один пацієнт одужав і виписався з лікарні.

your ads here

реагуйте: