КУПУЙ!

Кабмін планує реформувати Державну службу зайнятості

Home  /  Бізнес  /  Кабмін планує реформувати Державну службу зайнятості


місце для вашої реклами!

Кабінет міністрів України на засіданні 3 березня схвалив план заходів щодо вирішення проблем у сфері зайнятості населення, який зокрема передбачає реформування Державної служби зайнятості, повідомили у Мінекономіки.

Зазначається, що установа «має перетворитися на сервісну установу, що відповідає на реальний запит та потреби людей та роботодавців».

Розроблений Мінекономіки план також передбачає стимулювання розвитку підприємницта та самозайнятості; створення гідних умов праці та детінізація відносин у сфері зайнятості населення; забезпечення розвитку інклюзивного ринку праці.

«Очікується, що реалізація плану заходів матиме позитивний вплив на ринок праці, сприятиме повній та продуктивній зайнятості, забезпеченню гідних умов праці, збільшенню кількості робочих місць для усіх соціальних груп населення, збалансуванню попиту і пропонування щодо обсягу і рівня кваліфікації робочої сили на ринку праці», – заявили у міністерстві.

На сьогоднішньому засіданні уряду також призначили державного секретаря Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

your ads here

реагуйте: