КУПУЙ!

МВФ обговорить співпрацю з Україною 18 грудня

Home  /  Економіка  /  МВФ обговорить співпрацю з Україною 18 грудня


місце для вашої реклами!

Правління Міжнародного валютного фонду 18 грудня проведе засідання, на якому обговорить співпрацю з Україною, свідчить календар засідань виконавчої ради МВФ.

Посадовці планують обговорити нову програму співробітництва з Україною – stand-by – і скасування програми розширеного фінансування, яка розпочалася в березні 2015 року.

У жовтні Міжнародний валютний фонд на рівні уповноваженого персоналу погодив з українською владою нову програму резервної підтримки замість чинної програми розширеного фінансування.

Обсяг нової програми – 3,9 мільярда доларів. Згідно з повідомленням, вона має стати основою для економічної політики уряду в 2019 році – передбачається, що ця політика буде зосереджена на зниженні інфляції та реформах оподаткування, фінансового і енергетичного секторів.

Визначення stand-by означає, що Україна отримує гарантію на цю суму і може за потреби отримати її повністю або частково протягом терміну дії угоди та за умови дотримання її положень. Після закінчення терміну дії угоди невикористаний залишок кредиту повертається фонду.

your ads here

реагуйте: