КУПУЙ!

Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» (ДІЯ) братиме участь у виборах

Home  /  Новини  /  Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» (ДІЯ) братиме участь у виборах


місце для вашої реклами!

dmytro_yarosh

Національний рух «Державницька ініціатива Яроша» (ДІЯ) братиме участь у виборах. Про це заявив лідер нового руху, екс-очільник «Правого сектору», народний депутат Дмитро Ярош сьогодні в Івано-Франківську. 

«Те, що будемо брати участь у виборах, це питання практично вирішене», – зазначив він, зауваживши, що чимало залежить від часу проведення виборів.

«Наприклад, якщо ця політична криза, яка зараз існує в парламенті, в уряді, завершиться розпуском парламенту, то вибори будуть доволі швидко – ми можемо бути просто фізично до них не готові, тому будемо посилати людей до влади від якихось інших партійних організацій», – сказав Ярош.

Він зазначив, що, якщо ж вибори відбудуться пізніше, то мова може йти про об’єднання партій «шляхом вливання в найрейтинговішу».

Як повідомив Ярош, розглядається питання створення партії, рішення ухвалюватимуть у травні на з’їзді національного руху.

У грудні минулого року Ярош оголосив про вихід із «Правого сектора» і створення нового руху. Тоді він зазначив, що постала необхідність участі у процесах державотворення без радикалізму.

Перед цим, 11 листопада 2015 року, Дмитро Ярош оголосив про складання повноважень провідника руху. Він заявив, що не може бути «весільним генералом» у «Правому секторі», тому змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією провід». Згодом у «Правому секторі» зауважили, що заяві Дмитра Яроша про складання повноважень провідника руху передувало «неприйняття революційної стратегії».

Правда України

your ads here

реагуйте: