КУПУЙ!

Дегенерати путляндії знову ліквідували меморіал на місці вбивства Нємцова

Home  /  Новини  /  Дегенерати путляндії знову ліквідували меморіал на місці вбивства Нємцова


місце для вашої реклами!

nemcov

У Москві в ніч на 20 січня дегенератами путляндії був знову ліквідований народний меморіал на місці вбивства російського опозиційного політика Бориса Нємцова на Великому Москворецькому мосту. Про це повідомляють правозахисники.

Перед тим, як влада столиці Росії прибрала з мосту всі квіти, свічки, портрети, поліція затримала волонтера Павла Такмакова, який чергував біля меморіалу. Його доставили в управління «Китай-город», мотивувавши затримання повідомленням про «подію» на Москворецькому мосту. Пізніше Такмакова відпустили.

Борис Нємцов був убитий увечері 27 лютого 2015 року. У справі про вбивство політика затримали п’ятьох уродженців Чечні. 18 листопада суд санкціонував заочний арешт ймовірного організатора вбивства Нємцова – колишнього офіцера батальйону «Північ» МВС Чечні Руслана Мухудінова. Замовник злочину досі не встановлений.

На місці вбивства політика вже понад 10 місяців цілодобово чергують громадянські активісти, що вимагають встановити на Великому Москворецькому мосту меморіальний знак. У річницю загибелі Нємцова опозиція планує провести в Москві ходу пам’яті.

Правда України

your ads here

реагуйте: