КУПУЙ!

У Київському СІЗО постійно гинуть молоді арештанти. Хто буде відповідати?

Home  /  Новини  /  У Київському СІЗО постійно гинуть молоді арештанти. Хто буде відповідати?


місце для вашої реклами!

kyivske-sizo

Прокуратура Києва повідомляє, що ініціювала службову перевірку дій працівників Київського слідчого ізолятора через смерть ще одного ув’язненого 14 січня.

«За попередніми висновками лікарів, 35-річний чоловік, який був засуджений до 6 років позбавлення волі та утримувався під вартою з липня минулого року, помер від гострої серцево-судинної патології.На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Шевченківського УПГУ Національної поліції в місті Києві та Головного Управління Національної поліції, судово-медичний експерт, а також представник прокуратури», – мовиться у повідомленні прокуратури Києва, опублікованому у мережі.

«За фактом смерті ув’язненого слідчим відділом Шевченківського УПГУ Національної поліції у Києві розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 КК України. Наразі тіло померлого направлено для проведення судово-медичної експертизи до Київського міського бюро судово-медичної експертизи», – додали у прокуратурі.

Ще один ув’язнений помер у Київському слідчому ізоляторі 1 січня. За висновками судмедекспертів, смерть настала через панкреатит.

Правда України

your ads here

реагуйте: