КУПУЙ!

Севастопіль повністю знеструмлений через аварійні роботи на енергомережах окупованого Криму

Home  /  Новини  /  Севастопіль повністю знеструмлений через аварійні роботи на енергомережах окупованого Криму


місце для вашої реклами!

krym-temriava

Центральна частина Севастополя повністю знеструмлена через аварійні роботи на енергомережах анексованого Росією півострова. Про це повідомили у прес-службі російського уряду міста.

«У зв’язку з аварійними роботами в мережах Кримської енергетичної системи диспетчером «Крименерго» введена в дію системна автоматика відключення навантаження. Внаслідок цього, зараз у Севастополі знеструмлені проспекти Перемоги, Жидилова, Острякова й центр міста», – йдеться у повідомленні.

У відомств запевнили, що вживають усіх заходів для забезпечення житлових будинків і соціальних об’єктів теплопостачанням.

Ввечері 30 грудня в анексованому Росією Криму повідомили про припинення постачання електроенергії на півострів високовольтною лінією «Каховська – Титан». В компанії «Укренерго» повідомили вранці 31 грудня про падіння електроопори цієї ЛЕП. За попередніми даними поліції Херсонської області, опора завалилась у результаті вибуху. 1 січня в Херсонській обладміністрації повідомили, що ремонтні бригади замінили зруйновану електроопору.

Зараз анексований Росією Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок із Росії та через енергоміст із Кубані.

Як заявив напередодні директор Всеросійського центру вивчення громадської думки Валерій Федоров, більшість жителів анексованого Росією Криму (93,1%) висловилися за те, щоб у комерційному контракті на постачання електроенергії з материкової України на півострів «не було вказано, що Крим є частиною України». Згідно з озвученими в Росії даними, 94% жителів Криму «висловили готовність потерпіти незначні перебої енергопостачання протягом трьох-чотирьох місяців».

Правда України

your ads here

реагуйте: