КУПУЙ!

Громадянин України Міхаїл Саакашвілі показав свою американську робочу візу

Home  /  Новини  /  Громадянин України Міхаїл Саакашвілі показав свою американську робочу візу


місце для вашої реклами!

visa-usa-ms

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі опублікував фото, як він каже, його робочої візи у США у відповідь на заяву президента Росії Володимира Путіна, що екс-президенту Грузії нібито відмовили у видачі американської візи.

Ось і мій “привіт” Володимиру Путіну, який сьогодні розповідав, вже третій раз у цьому році, що американці не дають мені робочу візу (Робоча віза типу О1: особи з видатними здібностями чи досягненнями). Шкода, що позиція Путіна майже аналогічна тій позиції, яку висловили Прем’єр-міністр і його міністр по відношенню до мене. Сподіваюся, це випадковий збіг.

Вот и мой “привет” Владимиру Путину, который сегодня рассказывал, уже третий раз в этом году, что американцы не дают мне рабочую визу (Рабочая виза типа О1: лица с выдающимися способностями или достижениями). Жалко, что позиция Путина почти аналогична той позиции, которую высказали Премьер-министр и его министр по отношению ко мне. Надеюсь, это случайное совпадение.

Раніше у четвер під час щорічної прес-конференції президент Росії Володимир Путін заявив, що Сполучені Штати Америки не дали Міхеїлу Саакашвілі робочої візи. «По-моєму, Саакашвілі ж не дали робочу візу у США, але вони його направили в Україну, нехай там покомандує», – сказав Путін.

Правда України

your ads here

реагуйте: