КУПУЙ!

Фахівці МВФ відвідають Київ у березні – представник Фонду

Home  /  Економіка  /  Фахівці МВФ відвідають Київ у березні – представник Фонду


місце для вашої реклами!

Технічна команда Міжнародного валютного фонду приїде до Києва 5 березня для обговорення реформ, пов’язаних із програмою стенд-бай. Про це повідомив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман 1 березня.

«Технічна команда у складі кількох фахівців МВФ відвідає Київ упродовж 5-13 березня 2019 року для обговорення подій в економічній сфері та прогресу у напрямі запровадження реформаторських заходів, передбачених програмою стенд-бай з Україною», – йдеться в заяві Люнгмана.

На запит Радіо Свобода у Представництві МВФ в Україні не уточнили, чи будуть члени місії обговорювати з представиками влади України можливі наслідки скасування статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення.

Читайте також: «Ми підвищили кредитний рейтинг України» – представниця Світового банку розповіла про напрямки підтримки реформ​

Востаннє місія МВФ відвідувала Україну у вересні 2018 року.

18 грудня 2018 року посол України у США Валерій Чалий повідомив, що у штаб-квартирі Міжнародного валютного фонду у Вашингтоні затвердили виділення Україні фінансової підтримки для продовження реалізації важливих реформ.

Обсяг нової програми – 3,9 мільярда доларів. Згідно з повідомленням, вона має стати основою для економічної політики уряду в 2019 році – передбачається, що ця політика буде зосереджена на зниженні інфляції та реформах оподаткування, фінансового і енергетичного секторів.

21 грудня Україна отримала перший транш за новою програмою співпраці з Міжнародним валютним фондом обсягом близько 1,4 мільярда доларів.

your ads here

реагуйте: