КУПУЙ!

Омелян очікує, що колію від київського вокзалу до «Борисполя» відкриють наприкінці листопада

Home  /  Економіка  /  Омелян очікує, що колію від київського вокзалу до «Борисполя» відкриють наприкінці листопада


місце для вашої реклами!

Залізничну колію від київського вокзалу до аеропорту «Бориспіль» можуть відкрити наприкінці листопада, заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в інтерв’ю телеканалу «Прямий».

«Роботи йдуть в доброму графіку, я думаю, що наприкінці листопада, як і було нам обіцяно прем’єр-міністром, ми зможемо відкрити цей об’єкт. Ми бачимо, що бюджет виявився меншим, ніж було оголошено. Якщо попередня цифра була близько 800 мільйонів гривень, то це зараз складає менше 600 [мільйонів] це – добрий підхід, бо гармонійний розвиток аеропорту «Бориспіль» залежить від того, наскільки є якісним сполучення, і важливо, що тепер буде альтернатива», – розповів Омелян.

У лютому Кабінет міністрів України підтримав будівництво швидкого залізничного сполучення між Києвом та аеропортом «Бориспіль». В уряді очікують, що рейс дозволить дістатися зі столиці до летовища за 35 хвилин.

«Укрзалізниця» заявила, що підготувала п’ять рейкових автобусів, які курсуватимуть між столичним вокзалом та аеропортом «Бориспіль».

your ads here

реагуйте: