КУПУЙ!

В Україні є внутрішнє технологічне зростання, але недостатньо бізнес-практик і захисту від корупції – Милованов

Home  /  Економіка  /  В Україні є внутрішнє технологічне зростання, але недостатньо бізнес-практик і захисту від корупції – Милованов


місце для вашої реклами!

Щороку загальна продуктивність українського бізнесу зростає усередньому на 4%, розповів Радіо Свобода почесний президент Київської школи економіки, професор університету Пітсбурга Тимофій Милованов.

«У нас ВВП так не зростає. Це нам про те говорить, що у нас є зростання внутрішнє технологічне, але у нас недостатньо тоді капітальних або людських ресурсів, або бізнес-практик, культури, як ви кажете, або захисту від рейдерства, корупції, щоб ці 4% реалізувати. Це погані новини, це пояснює, чому потенціал нереалізований, але це й хороші, бо потенціал є», – сказав він під час марафону «Твоя незалежність».

Ключовою необхідністю для реалізації цього потенціалу Милованов називає «торгівлю зі світом» та розвиток інфраструктури всередині України.

Радіо Свобода проводить марафон «Твоя незалежність» у співпраці з телеканалом Espreso. Він триває – 7 годин, з 12:00 до 19:00. Всі обговорення зосереджувались на можливостях та завданнях, з якими Україна зіткнулася як з суверенна держава за роки незалежності.

 

your ads here

реагуйте: